Bokning

i Maj 2023 blir det repris på vårt event Leva! på Hotell Storforsen. Håll utkik!

 

Åsa - humor och hälsa för skeptiker!

En blandning av föreläsning och show - här blandar jag humoristiska inslag från livet som turnernade komiker, med varför jag valde att jobba med hälsa mitt i livet. Bokar du denna så är den gratis, eftersom vi visar produkter. Så här kan den se ut:

Humor! En blandning av sött och salt från en komiker i livets berg och dalbana.

Paus och provsmakning av produkterna. Hemgång för skeptikerna.

Hälsa! Hur får du i dig 1,5 kg grönsaker per dag på ett enkelt och effektivt sätt? OCH vad ska det vara bra för? Kan man äta sig frisk?

Avslut och mingel och erbjudanden att beställa. 

 

 

Åsa - rolig föreläsning om inspiration.

Föreläsning om kommunikation, entreprenörskap, bemötande, förändring, etc, som inspiration! En timmes föreläsning med glimten i ögat, men alltid med en botten av allvar. Med roliga exempel brukar även den tråkigaste konferensen livas upp...

 

Åsa - Konferencier, Värdinna.

Om det behövs någon på festen, föreläsningen, näringslivsgalan, företagsarrangemanget etc. som på ett enkelt och avspänt sätt kan ta hand om era gäster/kunder så kan jag agera programledare/konferencier. Har mängder av referenser från många Näringslivsfester och idrottsgalor etc.

 

Åsa - kurser och workshops "Tala Tydligt"

Ett par timmar till  två dagars utbildning, där du övar på att bli bättre på att tala inför andra, känna dig säkrare i dina presentationer och få kontakt med din "publik". Coaching om du vill ha idéer och tips på hur du ska lägga upp olika scenframställningar. Passar för alla som någon gång ska stå inför en grupp människor. Det finns möjlighet att videofilmas och coachas på plats. Jag hjälper till med att hitta din personliga stil och en öppning/en start som fångar publiken!

 

Meriter och lite om Åsas jobb:

Jag jobbar med att få fram känsla och närvaro på scen. Jag har över 30 års erfarenhet från scenkanten, alltifrån revyaktör till produktion, regi, texter. Dessutom utbildad inom coaching, sånguttryck, stå-upp, kommunikation m.m. Samt startat ett helt nytt koncept med krogshowen "Scenkväll" i Piteå. Jobbat åt SVT Norrbotten, som programledare för den regionala talkshowen "Eftersnack" 120 program under två år, med löpande programledarutbildning. Har turnerat med flera egenproducerade humorshower (Mens Night 1 & 2, Julgalet och White Christmas) tillsammans med Monica Lindgren, Skellefteå. Har även skrivit en bok om kommunikation.

 

För prisuppgift och intresseanmälan, skicka mail till asa(@) asaivarsdotter.se (ta bort parenteserna runt snabela:t! det är för att minska spam)