Bokning

 Åsa - humor och hälsa!

En blandning av föreläsning och hälsoinspiration - här blandar jag humoristiska inslag från livet som turnernade komiker, med varför jag valde att jobba med hälsa mitt i livet. Bokar du denna så är den gratis, eftersom jag visar produkter. Så här kan en kväll se ut (eller enl. önskemål)

Humor! En blandning av sött och salt från en komiker i livets berg och dalbana.

Paus och provsmakning av produkterna.  

Hälsa! Hur får du i dig näring, motsvarande 1,5 kg grönsaker per dag på ett enkelt och effektivt sätt? OCH vad ska det vara bra för? Kan man äta sig frisk?

Avslut och mingel och erbjudanden att beställa. 

 

 

Åsa - rolig föreläsning om inspiration.

Föreläsning om kommunikation, entreprenörskap, bemötande, förändring, etc, som inspiration! En timmes föreläsning med glimten i ögat, men alltid med en botten av allvar. Med roliga exempel brukar även den tråkigaste konferensen livas upp...

 

Åsa - Konferencier, Värdinna.

Om det behövs någon på festen, föreläsningen, näringslivsgalan, företagsarrangemanget etc. som på ett enkelt och avspänt sätt kan ta hand om era gäster/kunder så kan jag agera programledare/konferencier/moderator. Har mängder av referenser från många Näringslivsgalor och event m.m.

 

Åsa - kurser och workshops "Förmågan att förmedla ditt budskap"

Ett par timmar till två dagars utbildning, där du övar på att bli bättre på att tala inför andra, känna dig säkrare i dina presentationer och få kontakt med din "publik". Coaching om du vill ha idéer och tips på hur du ska lägga upp olika föreläsningar eller scenframställningar. Passar för alla som någon gång ska stå inför en grupp människor. Det finns möjlighet att videofilmas och coachas på plats. Jag hjälper till med att hitta din personliga stil och en öppning/en start som fångar publiken och ett avslut som gör att din publik går hem med en "Feel-good-känsla".

 

Meriter och lite om Åsas jobb:

Jag jobbar med att få fram känsla och närvaro på scen. Jag har över 30 års erfarenhet från scenkanten, alltifrån revyaktör till produktion, regi, texter. Dessutom utbildad inom coaching, sånguttryck, stå-upp, kommunikation m.m. Samt startade ett helt nytt koncept med krogshowen "Scenkväll" i Piteå. Jobbat åt SVT Norrbotten, som programledare för den regionala talkshowen "Eftersnack" 120 program under två år, med löpande programledarutbildning. Har turnerat med flera egenproducerade humorshower (Mens Night 1 & 2, Julgalet och White Christmas) tillsammans med Monica Lindgren, Skellefteå.

Jag har turnerat med Norrbottensmusiken med föreställningen "Leva Livet" (manus: Ingela Lekfalk), en humoristisk, jordnära minimusikal, där Lill-Babs låtar stod i centrum. Humor och allvar i samma andetag!

För prisuppgift och intresseanmälan, skicka mail till asa(@) asaivarsdotter.se (ta bort parenteserna runt snabela:t! Detta är för att minska spam)